Black Death London Dry Gin

Black Death London Dry Gin

Black Death London Dry Gin kenmerkt zich door de zachte smaken. Tonen van jeneverbessen, koriander en citrus maken dit een verfrissende gin, ideaal voor in de mix met een premium tonic.

 

Inhoud
70cl
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
40,00 %

STIJLMERK

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

 

black-death-london-dry-gin