Gin & Jonnie Gastro Gin

Gin & Jonnie Gastro Gin

GastroGin heeft vier groepen ingredienten: De gin-botanicals: alle kruiden, wortels en bessen die je nodig hebt om gin te maken. Citrus: grapefruit, verschillende citroensoorten en Portugese sinaasappels. Venkel: de zaden en de bloesems. Pepers: 5 verschillende exotische pepers van over de hele wereld. GastroGin smaakt in het begin naar citrus gevolgd door peper. De afdronk laat zoete venkel achter.

GastroGin is het product van 2 bedrijven met gedeelde passie voor ingrediënten Onder de Boomjes en chefkok Jonnie Boer, bekend van restaurant de Librije in Zwolle hebben de handen ineen geslagen om samen de perfecte gin te creëren. GastroGin is het resultaat van een jaar lang testen, proeven en zoeken naar de juiste igrediënten die Jonnie’s kookexpertise en Onder de Boompjes’ distillatieskills kan evenaren.

gin-jonnie-gastro-gin