Hermit Dutch Coastal Gin

Hermit Dutch Coastal Gin

Hermit Dutch Coastal Gin is een verrassende zachte Nederlandse gin met een frisse citrus smaak en lichte zilte afdronk, gemaakt met Oosterschelder, culinair water. Serveren met Fever-tree mediterranean tonic, grapefruit zest en zeekraal. Hermit Dutch Coastal gin is ook heerlijk rechtstreeks op oesters.

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Elk groot merk heeft een verhaal. Hermit was een zeemonster met een attitude. Geboren zonder schelp, struinde hij de stranden af op zoek naar een geschikt huis. Al kruipend over de bodem van de Noordzee kwam hij terecht op de kust van Nederland en daar vond hij zijn schuilplaats, een lege fles. De fles werd het symbool voor Hermit’s huis, waar dan ook. Neem een kijkje in de fles om zijn reis te zien. Een uniek verhaal om te delen.

hermit-dutch-coastal-gin