Ish Limed

Ish Limed

Ish Limed Gin heeft een aroma met heerlijke tonen van jeneverbes en citrus. De smaak begint licht pittig: hints van koriander en warm brood gaan snel over naar (scherpe) jeneverbes. Hierna volgen frisse tonen; citrus en limoen en tot slot wat kruiden. De smaken vloeien goed in elkaar over. Mix de Gin met een premium tonic om nieuwe smaken te ontdekken. Denk hierbij aan kruiden zoals kaneel en nootmuskaat.

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Het moderne Ish keert terug naar een traditionele London Dry stijl van gin, maar met een twist; een extra impuls van jeneverbes. Een perfect uitgebalanceerd recept dat een karakteritieke smaak biedt, zonder toegevoegde botanicals of smaken; de Renaissance van een zeer Brit-ishe gin, gemaakt voor de echte gin & tonics en Dry Martini.

ish-limed-gin