Gin Mare

Gin Mare

Gin Mare is een smaakvolle en zwoele Mediterranee gin welke, mede door zijn exclusieve uiterlijk, zijn naam als eminente premium gin eer aan doet. Gin Mare werd voor het eerst gestookt in een klein Spaans vissersdorpje en voor Gin Mare gebruikt men de beste ingrediënten. Zo bevat deze lokale Arbequina olijven, rozemarijn, basilicum en tijm. Tevens bevat Gin Mare de “klassieke” ingrediënten zoals jeneverbes. De combinatie van de beste bestanddelen maken deze gin uniek als geen ander. Met recht een waar kunststukje. Gin Mare uit zich het beste wanneer deze gemixt wordt met een premium tonic zoals Fever Tree of 1724.

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Gin Mare is een gin die u de ultieme mediterraanse beleving geeft. Deze gin is een mix van vier ingrediënten, te weten, rozemarijn, basilicum, tijm en arbequina-olijven. Deze ingrediënten worden toegevoegd aan de authentieke botanicals die veelal worden gebruikt als jeneverbes, citrusfruit, kardemon en koriander. De huidige distilleerderij van deze mediterraanse gin ligt aan de Costa Dorada, wat letterlijk “Gouden Kust” betekent. De gin wordt nog steeds in beperkte oplage per 250 liter gestookt.

mare-gin