Portobello Road

Portobello Road

Portobello Road Gin No.171 is een handgemaakte gin, welke alleen in kleine partijen wordt geproduceerd. Elke fles wordt door de eigenaren individueel genummerd en gesigneerd. Portobello Road Gin No.171 heeft een fris karakter van citrus, bittere sinaasappel en koriander welke zich vervolgens ontwikkelt tot een zoete peperige afdronk.

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Het is allemaal op Portobello Road 171 begonnen. Na 9 maanden onderzoek en experimenteren was de basis klaar en Portobello Gin geboren. Alleen de botanicals moesten nog geselecteerd worden. Deze werden overal in de wereld gevonden: jeneverbessen en lis uit Toscane, citroenschillen uit Spanje en bittere sinaasappelschillen uit Haïti en Marokko. Samen combineren ze tot deze unieke, veelzijdige gin.

portobello-road