Leerling of stagiair horeca gezocht

28 augustus, 2016 0 By Sandra

Leerling of stagiair horeca gezocht – Ben jij op zoek naar een leerwerkplek in de Horeca? Wij zijn sinds juli een officieel erkend leerbedrijf en zoeken daarom naar een zeer gemotiveerde medewerker met een super sociale, spontane instelling – in de richting Meewerkend Horeca Ondernemer http://srv0020.hdpnet.nl/stages/mbo/04arb100422941-meewerkend-horeca-ondernemer. We hebben een erg leuke leerplek waar je alle facetten van het vak zult leren.

 • Waarom een stagiaire?
  Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom wij stagiaires/leerlingen willen opleiden. Voordat Sandra de Horeca in ging heeft zij lange tijd als manager gewerkt in verschillende richtingen, waarbij het haar grootste taak was medewerkers aan te sturen, te coachen, te motiveren en te ontwikkelen. Er is niets leuker om deze verkregen ervaring en kennis in te zetten en een stagiaire te helpen bij het bereiken van zijn/haar doelen. Daarnaast leveren we op deze manier ook een bijdrage aan de toekomst van de branche, een prettige bijkomstigheid. Serge is een zeer goede bartender en kok en heeft enorm veel vakkennis. We kunnen je samen erg veel leren!
 • Verder is het altijd goed om verfrissende ideeën aan te horen door iemand met een frisse blik naar je bedrijf te laten kijken. We werken vrijwel altijd met z’n tweeën, waardoor je onder andere door tijdnood verstikt raakt in de dagelijkse routine. Hierdoor kan bedrijfsblindheid ontstaan. Een stagiaire kan  in de toekomst een belangrijke kracht voor ons bedrijf worden. Het voelt goed om jongeren te begeleiden in een belangrijke fase van hun leven.
 • De begeleiding
  De stagiaire zal aan de hand van een planning  worden begeleid. In deze planning worden alle competenties die een leerling vanuit school moet leren behandeld tijdens verschillende evaluatiegesprekken en beoordelingsgesprekken. Zowel Sandra als Serge zijn Leermeester en daarom is er altijd aandacht voor de stagiaire. Om de stagiaire klaar te stomen voor de toekomst zal hij of zij meedraaien in de keuken, achter de bar en in de bed and breakfast. Daarnaast laten we hem of haar kennis maken met alle andere voorkomende werkzaamheden, zoals zelfstandig de kassa afsluiten, administratieve werkzaamheden verrichten maar ook bestellingen aannemen. In de planning zal ook ruimte zijn voor onderzoek naar zaken als interne processen en financiën. Dit alles zal ervoor zorgen dat de stagiaire een goed beeld krijgt van wat er zoal komt kijken bij het runnen van een eigen bedrijf.
 • Beschrijving van de producten en diensten: 

  Naast een zeer goedlopend restaurantgedeelte is ons assortiment dranken enorm uitgebreid. Zo hebben we rond de 40 speciaal bieren, vijftig whisky’s, maar in het bijzonder een enorme collectie aan Gin & Tonics. De teller staat inmiddels op 125 Gins en 20 soorten tonic. Naast al deze dranken hebben we nog veel meer. Denk aan likeuren, jenevers, binnenlands en buitenlands gedestilleerde dranken enz.

  Onze menukaart is vrij simpel maar toch best uitgebreid met ongeveer 18 gerechten. We hebben een kaart met voor ieder wat wils. Denk aan saté, stoofvlees, biefstuk, varkenshaas, spareribs en slibtong, maar ook roti met kip en kousenband en in de winter wisselende stamppotten. De meeste gerechten worden op de grill bereid en worden geserveerd met friet en salade. Ook hebben we een dagelijks wisselende daghap. Naast alle hoofdgerechten hebben we ook voor- en nagerechten. We proberen zoveel mogelijk met verse producten te werken waar mogelijk, maar we ontkomen er niet aan om soms ook met diepvriesproducten te werken. Uiteraard hebben we ook een assortiment snacks voor bij de borrel, zoals bitterballen, kaassouffles en andere borrelhapjes.

 • Aanvullende informatie: 

  De Kleine Prins is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16 uur. Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn over het algemeen de drukste dagen. Op dinsdag en woensdag sluiten de deuren om 01.30 uur en op de overige dagen om 02.30 uur (m.u.v. speciale evenementen). Hoewel de oppervlakte slechts 50M2 in totaal betreft draaien we geregeld 80 tot 120 couverts per week. We beschikken over 20 zitplaatsen waarvan 7 tafeltjes en een stamtafel, waar ook geregeld gasten aan zitten te eten of te borrelen.

  Op loopafstand bevindt zich tramstation Spui waar meerdere trams (lijn 1,2,3,4,6,) stoppen. Vanaf Centraal Station Den Haag is het ongeveer 8 minuten lopen naar ons eetcafé.
  Ook met de bus (lijn 22,24) zijn wij goed bereikbaar.
  Naast ons café is onze Bed and Breakfast De Kleine Prinses gevestigd.

Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand stuur dan een email met motivatie naar sandra_ramcharan@live.nl