Lees meer …

<Lees meer … >Eenmaal binnen bij eetcafe De Kleine Prins zul je merken dat het lijkt alsof je ons al jaren kent. Wij maken beiden graag een praatje en houden van een huiselijke sfeer. Lekker knus, warm en gezellig. En als je dan ook nog een een lekker hapje kunt eten, een lekker drankje kunt doen… dan zul je zien dat je langer blijft hangen dan dat je eigenlijk van plan was. Ons café moet niet alleen van ons zijn, ook jij moet het gevoel hebben dat je er thuiskomt. Voor het je in de gaten hebt, is het je stamkroeg. Er zijn er al velen voor je geweest. Dat zul je heel snel merken als je bij ons binnen bent.

Waarom deze foto? Deze foto is van de tijd dat we net open gingen. .. eigenlijk is dit precies zoals wij zijn. Sandra koppig en toch ook een tikkie ondeugend; Serge vrolijk en veel te lief! Bizar hoe goed wij eigenlijk met elkaar om kunnen gaan. Dat voel je, dat merk je. Althans, velen zeggen dat ons plekje  warmte en sfeer uitstraalt.

DSC06442

Hier zijn we dan, vandaag de dag. Ondertussen ruim 5 jaar verder, en met volle overtuiging gelukkig getrouwd!

Jij bent echt meer dan welkom om ons te leren kennen! Heb je vragen bel dan gerust. Onze telefoonnummers vind je terug in het menu bovenaan.

Tot snel!