Unieke feest locatie!

Unieke feest locatie aan het zoeken? Heb jij binnenkort iets te vieren? Samen met je familie, vrienden of collega’s?

In de Kleine Prins is veel bespreekbaar. Gaat het om een bedrijfsborrel, een verjaardag, een afstudeerfeest, Sinterklaas, Kerst of misschien wel een vrijgezellenfeestje? De locatie leent zich hier prima voor! Vrijwel alles is bespreekbaar. Ook een reünie houden kan natuurlijk bij ons.

Verder leent de ruimte zich ook prima voor het geven van workshops (groepen tot maximaal 15 personen). Ben je op zoek naar een geschikte ruimte dan kunnen we misschien wel iets voor elkaar betekenen!

Wil je een hapje eten of misschien alleen borrelhapjes? Wil je de hele ruimte afhuren of reserveren voor een kleinere groep? Heb je zelf creatieve ideeen? Kom dan gerust langs en bespreek het! Wij zullen er dan samen met jou een supergezellige dag/avond van maken! De ruimte is geschikt voor +/- 40 man (borrel met hapjes). Mocht je er een hapje bij willen eten, dan +/- 25 man.

Ohw ja, wij rekenen geen zaalhuur, je betaalt wat je consumeert!

Niet besloten is nog voordeliger, in dat geval vragen wij niet om een minimale omzetgarantie van 1000 euro. Wel besloten betekent . Op dinsdag of woensdag is het bespreekbaar. Wil je je feestje liever op zondag of maandag, dan is het alleen op verzoek mogelijk.

Kom gerust langs of bel voor meer informatie. Wij houden van gezelligheid en doen er alles aan om jou een dag te bezorgen die je nooit zult vergeten!

Ook voor lunches kun je bij ons terecht, als je van tevoren reserveert.

Wij hopen je snel te verwelkomen in ons tweede huisje; De Kleine Prins. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met Sandra, te bereiken op nummer 0616364444. Besluit je een feestje te geven en is terug reizen voor je gasten lastig? Kijk dan op www.bnbdenhaag.nl. Je kunt direct naast De Kleine Prins overnachten, op nog geen minuut loopafstand. Een gezellige unieke feestlocatie dus.

Ohw ja, kijk bij arrangementen als je een all inclusive feestje wilt. We bieden diverse opties aan.

Serge en Sandra