Winnaar waar drink je de lekkerste Gin Tonics!

29 augustus, 2016 0 By Sandra

Wist je dat eetcafe De Kleine Prins is uitgeroepen tot winnaar waar drink je de lekkerste Gin Tonics!? http://www.denhaagdirect.nl/winnaar-uitblinker-lekkerste-gin-tonic-eetcafe-de-kleine-prins/ Er kon een aantal weken gestemd worden en met maar liefst 80 procent van de stemmen zijn wij benoemd tot uitblinker! Hoe gaaf is dat. Er waren verschillende cafe’s genomineerd. Lees het bericht van Denhaagdirect: Het is officieel: Eetcafé de Kleine Prins serveert de lekkerste Gin Tonic in Den Haag. Halverwege de verkiezing zagen we al dat het cafeetje aan de Bagijnestraat 1 ruim aan kop stond. Kijk voor de gehele uitslag onderaan deze blog.

Taart uitreiking
Met maar liefst 80 procent van de stemmen wisten zij de eerste plek te bemachtigen.
Gefeliciteerd Kleine Prins! Binnenkort komen wij een lekkere Maison Kelder taart brengen en volgt er uiteraard een leuke blog over jullie.

Stemmers bedankt!
Wij willen alle stemmers en nomineerders bedanken voor hun inzet. Met jullie hulp vinden we keer op keer de leukste bedrijven, evenementen en uitgaansplekjes van de stad. Blijf de Uitblinker Verkiezingen goed in de gaten houden. Bedankt voor het meedoen en tot bij de volgende verkiezing!

Uitblinker Gin Tonic eindstand

Daar moet op gedronken worden natuurlijk. Wij zeggen cheers en tot “gins”..

lees ook: http://www.denhaagdirect.nl/eetcafe-de-kleine-prins-maakt-de-lekkerste-gin-tonic-in-den-haag/

cropped-JP1112629.jpg